Fynda billiga tumvantar online

42 Fynd

Slipp kylan med tumvantar

I det avlånga landet Sverige fryser vi mer än vi svettas — och speciellt på vintern när minusgraderna får oss att skaka tänder. Men som tur är finns det varma och sköna vantar som tar bort den värsta kylan, och kungen av alla vantar är helt klart tumvanten. Just därför har vi på Fyndiq samlat mängder av olika tumvantar på ett och samma ställe till ett lågt pris. Kom in och fynda allt från billiga stickade tumvantar till billiga tumvantar i skinn. Det är ju onödigt att frysa i onödan!

Tips för ett lyckat köp

Svårt att välja mellan yllevantar och skinnvantar? Här hos oss är frakten densamma oavsett hur mycket du beställer så du kan helt klart köpa båda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Svårt att sticka egna vantar

Många har försökt att sticka tumvantar själva, och likaså har man försökt göra stickade mössor och halsdukar. Men att sticka vantar är inte det lättaste, så vill du vara säker på att överleva vintern är det bäst om du klickar hem ett par härliga och varma vantar från oss! Visst kan du fortsätta försöka få till egna vantar ändå, men ta det säkra före det osäkra och beställ ett par också. Välkommen in för att köpa dig ett par snygga och varma vantar till ett lågt pris från oss på Fyndiq!