Kundservice

Fynda billig bikiniöverdel online

556 Fynd

Filtrera

Snygg för både strand och pool

Den som är på väg att åka på en härlig solsemester eller kanske gör sig redo för den svenska sommaren behöver en snygg bikini. Bikinis går att köpa i delar och man kan antingen välja att matcha överdelen med underdelen eller köpa två helt olika. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga bikiniöverdelar från kända märken som Esprit, Billabong och Vero Moda. Välj mellan bikiniöverdelar i flera olika modeller och färger som passar alla kroppar! Skynda att fynda online hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att köpa en underdel som passar din överdel. Visst kan du gå loss med olika färger, men det är alltid snyggare när delarna matchar lite! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Triangelmodell, balconette eller bygel-bh

När man väljer en bikiniöverdel är det bra om man, precis som när man väljer en vanlig bh, tänker på vilken modell som passar en själv. En person med lite mindre byst passar ofta riktigt bra i en bikiniöverdel av triangelmodell, medan den som är mer storbystad brukar tycka att exempelvis en bygel-bh sitter bättre — och också skönare. En balconette passar istället den som vill ge bysten ett snyggt lyft! Här finns verkligen modeller för alla, så börja leta efter den perfekta bikinin redan nu!