Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga bikini sets hos oss här

Shoppa snygga bikini sets billigt online här hos oss på Fyndiq! Ska du spendera tid vid stranden, under parasoller vid poolen eller ge dig ut på en båttur under blå himmel och solsken? Då kanske en bikini skulle sitta fint! Här har vi samlat bikini sets i ett stort utbud för dig att shoppa loss bland. Välj bland bikini sets i alla regnbågens färger och stilar för att hitta just den bikini som du gillar allra mest. Välkommen att fynda bikini online här hos oss redan idag — vi har bikini sets för all smaker!

Tips för ett lyckat köp! Var det en baddräkt du letade efter? Det finns i en alldeles egen kategori, och andra strandtillbehör har vi också att erbjuda — varför inte passa på att köpa med dig en strandsarong till exempel? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bikini sets för alla former och storlekar! Oavsett om du är en XS eller en XL så är du garanterat supersnygg i någon av våra bikinis som du hittar här, vi har nämligen bikini sets för alla former och storlekar. Vad sägs om en retro-modell i 50-tals rockabilly-stil eller kanske en Halterneck bikini med hög midja? Du hittar även Bandeaubikini sets med fransar och olika typer av sportbikinis, så vilken modell vill du ha? Kolla igenom vårt stora utbud av billiga bikini sets och välj precis dem som du gillar allra mest!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.