Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig bikini online!

Köp din nya billiga bikini hos Fyndiq! Sugen på tvådelad bikini att glassa runt med vid poolen eller på stranden? Då har du kommit till helt rätt plats. Här har vi på Fyndiq nämligen samlat ihop ett brett sortiment av billiga bikinis online för dig att shoppa loss bland! Vad sägs till exempel om en bikini från märket Very Victoria Silvstedt i lyxig Monaco Push-Up Bandeau stil eller kanske en triangelbikini från Billabong? Kika igenom sortimentet och hitta den bikini som passar dig och din smak bäst — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Ska du ut i solen med din nya bikini? Glöm inte att smörja in dig med solskydd. Passa på att köpa med dig en förpackning om du inte har solkräm hemma redan — du vill ju inte bränna dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Visa personlighet med bikini! Att plaggen vi tar på oss säger något om vem vi är som person, det stämmer och samma är det med vår bikini. Kanske är du en rockig tjej? Då kan den snygga rockabilly bikinin i 50-talsstil vara något för dig! Eller du kanske föredrar en bikini som ger dig extra stöd? Då kan bikinis från Sunseeker eller Esprit vara att föredra. Här finns bikinis i regnbågens alla färger och mönster, och vi fyller hela tiden på i sortimentet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.