Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig bikinitrosa online!

Fyndiqs favoriter

Fynda billiga bikinitrosor online hos Fyndiq! Ibland är det inte en hel bikini eller baddräkt man behöver, ibland räcker det med ett par nya bikinitrosor – och det hittar du här hos oss på Fyndiq. Vi har samlat massvis av billiga bikinitrosor för dig att shoppa loss bland online hos oss, och mycket finns det att välja på. Kanske vill du ha en enfärgad bikini underdel i boxer modell? Då kan märket Abecita vara ett märke att kika närmare på. Men kolla först igenom hela sortimentet – här finns massvis av snygga fynd att göra inom bikinitrosor!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du en ny överdel också? Det finns också här hos Fyndiq att shoppa loss bland, precis som att vi även har hela set av bikinis! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Roligt att blanda! Visst kan du köpa en hel bikini på en gång, men varför då? Roligare att blanda! Och då är underdelen enkel att byta ut. Bikinitrosor finns nämligen i massvis av utföranden och modeller som du kan köpa hem flera av och växla emellan. Vid poolen kanske ett par små bikinitrosor från Sunseeker passar när du vill sola, och på stranden när du vill bada kanske ett par mer täckande bikinitrosor från Damella sitter bättre? Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.