Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga jeggings online!

Fyndiqs favoriter

Snygg i jeans leggings! Vi går från roliga och randiga leggings till att köpa leggings i jeanstyg, så kallade jeggings! Namnet faller helt klart på plats när man förklarar vad det egentligen är. Vi på Fyndiq följer trender inom mode och ger er nu ett stort sortiment av snygga och billiga jeggings som verkligen ger en denimkänsla. Varför bråka med ett par tighta skinny jeans i butik när man kan beställa hem sköna och ändå snygga jeggings? Här hittar du alla dina favoriter billigare och kan dessutom testa dessa i lugn och ro hemma.

Tips för ett lyckat köp! Läs på beskrivningen för att få rätt byxa med rätt denimfärg! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Jeggings ett bekvämt val! Visst är det så, det stretchiga men ändå jeansliknande tyget ger samma utseende som ett par hårda och tighta jeans men känns helt annorlunda. Bara för att du är ute efter jeans-looken så behöver inte det betyda att du måste vara obekväm. Testa ett par snygga leggings i jeanstyg istället och få den där snygga formen, utan dryga dragkedjor och hårda fickor. Nu klarar vi en hel dag i ett par jeans utan att få dem där obekväma märkena på magen och har full rörelsefrihet med ett par jeggings istället! För många kvinnor är det lätt att känna sig uppsvälld minst en vecka i månaden och då är jeggings en perfekt lösning i klädval.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.