Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Ledig i kortärmad skjorta! Med en billig kortärmad skjorta ur vårt stora utbud av herrskjortor i lediga och sköna passformer är du både snygg och bekväm. Luftiga och med hög komfort utmärker de sig från andra skjortor – funktionella och lediga tar de hem priset som bästa plagget för herrar och män i alla åldrar, vare sig det är en bowlingskjorta eller en stilrenare i slim fit! Sen ska man inte tro att den kortärmade skjortan enbart lämpar sig under det varmare halvåret, den funkar året om både på fest och vid andra ledigare tillfällen funkar den jättebra. Kanske vill du addera en slips för formellare tillställningar? Välkommen att shoppa online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Gillar du Rockabilly? I så fall hittar du massor av passande skjortor här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygg och bekväm! Här hos oss finns det kortärmade skjortor i alla olika utföranden! För honom med motorintresse hittar man till exempel workershirt med både Hot Rod och Hellcat på och för killen som vill klä sig elegant i italiensk stil är en slim fit med kontrasttyg på kragen ett bra alternativ. Självklart finns även mer funktionella Coolmax med slitstarkt, lättskött tyg och med en alltigenom behaglig komfort, vilket förstås utmärker alla kortärmade skjortor i sortimentet. Välj bland märken som J.Lindeberg och Whyred – tveka heller inte om du känner för att shoppa två!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.