Kundservice

Fynda billiga långärmade skjortor online

1 509 Fynd

Filtrera

Alltid rätt med långärmat

Här hos oss på Fyndiq finns ett stort urval av billiga långärmade skjortor för honom, i alla färger och stilar! En långärmad skjorta kan se ut på en hel del olika sätt — från slim fit i svart av modehuset Ralph Lauren, till de eleganta italienska figursydda eller mer avslappnade rutiga skjortorna från Perzoni. Oavsett om du är ute efter en klassiker i vit bomull, en sval skjorta från Eton i ljusblått med mörka knappar eller en bekväm linneskjorta — kan du hitta en långärmad skjorta som passar dig här hos oss på Fyndiq! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Ska du på en finare tillställning? Då kanske en stärkt vit skjorta i dubbeltvinnad bomull sitter brä Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Finskjortan på

Ja, skjorta i herrmodell är nästan alltid rätt och gör i stort sett vilken outfit som helst snygg och stilmedveten. En långärmad skjorta kan se väldigt olika ut, beroende på material och stil — i en skjorta kan du från att vara business snabbt även bli även vara ledig och bekväm, eller varför inte festklädd i slim fit skjorta med italiensk krage i kontrasttyg? Det finns många långärmade skjortor att välja bland, och kanske är det bra att ha flera — det gör det lättare att anpassa skjorta efter tillfälle, humör och stämning!