Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bags på nätet!

Sportväskor man gillar! Få väskor är så användbara som bags. Medan andra väskor är lite mer komplicerade i sin design så är en sportväska simpel och redo för att fyllas med vad än som ska ner i den. Här hos oss på Fyndiq har vi ett otroligt stort utbud av snygga såväl som billiga väskor från alla möjliga sorters märken! Vi lovar dig, det är svårt att inte hitta minst en som man verkligen tycker om.

Tips för ett lyckat köp! Även om bagen är en väldigt rymlig väska där man får plats med det mesta i så finns de i olika storlekar. Beroende på om du ska ha med den på en resa eller bara som träningsväska kan du behöva olika storlekar på dem. Kolla storleken innan du beställer så du inte får en chock när den landar där hemma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nostalgi med bag! Vi är nog många som någon gång, särskilt i våra yngre år, packat en sportbag och åkt iväg på resa med kompisar, klassen eller liknande. Det för som med sig en speciell känsla till skillnad från snygga väskor på hjul och liknande. Det är något speciellt med bags! Därför är det lite extra mysigt att packa inför en resa när det är i en snygg bag. Dessutom får man garanterat plats med allt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.