Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bra & billig portfölj online!

En portfölj ger en viss look! Visst ser man en hel del spännande kostymklädda människor med portföljer svepa förbi ibland? Och de ser ju otroligt snygga ut! Men varför det? Jo, tack vare portföljen! De ser helt enkelt lite viktigare ut än oss, med laptop i handen och plånboken i bakfickan. Men vi på Fyndiq har lösningen. Vi har nämligen samlat ett stort sortiment av snygga och billiga portföljer för dig att välja bland! Kika igenom vårt utbud och gör ditt portföljfynd redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Läs alltid igenom produktbeskrivningen innan du bekräftar ditt köp så att du är säker på att allt blir rätt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En portfölj gör det enklare att färdas mellan hem och kontor! Det är klart att det är coolt och snyggt med portfölj, men det är även praktiskt! Om du till exempel behöver ta med dig din laptop från punkt A till punkt B är det bättre att stoppa ner den i portföljen istället för att slänga den i ryggsäcken. Du får dessutom med dig fler saker än du tror i portföljen. Det passar perfekt på möten då både dator, anteckningsblock och plånbok måste följa med. Och en snygg portfölj i äkta läder är väl ingenting du tackar nej till om du hittar ett bra erbjudande? Kika igenom vårt sortiment och se om du hittar någon som faller dig i smaken!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.