Fri frakt över 299 kr!

Fri frakt över 299 kr!

Fynda bra & billig portfölj online

25 Fynd

En portfölj ger en viss look

Visst ser man en hel del spännande kostymklädda människor med portföljer svepa förbi ibland? Och de ser ju otroligt snygga ut! Men varför det? Jo, tack vare portföljen! De ser helt enkelt lite viktigare ut än oss, med laptop i handen och plånboken i bakfickan. Men vi på Fyndiq har lösningen. Vi har nämligen samlat ett stort sortiment av snygga och billiga portföljer för dig att välja bland! Kika igenom vårt utbud och gör ditt portföljfynd redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Läs alltid igenom produktbeskrivningen innan du bekräftar ditt köp så att du är säker på att allt blir rätt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En portfölj gör det enklare att färdas mellan hem och kontor

Det är klart att det är coolt och snyggt med portfölj, men det är även praktiskt! Om du till exempel behöver ta med dig din laptop från punkt A till punkt B är det bättre att stoppa ner den i portföljen istället för att slänga den i ryggsäcken. Du får dessutom med dig fler saker än du tror i portföljen. Det passar perfekt på möten då både dator, anteckningsblock och plånbok måste följa med. Och en snygg portfölj i äkta läder är väl ingenting du tackar nej till om du hittar ett bra erbjudande? Kika igenom vårt sortiment och se om du hittar någon som faller dig i smaken!