Båtprylar

133 Fynd

Allt för båten

Här hittar du tillbehören till båten. Oavsett om du letar efter en stege, ratt, paddel eller mugghållare båt så hittar du det hos oss. Vi har även roliga båtprylar som hör båtlivet till såsom gummibåtar och uppblåsbara kajaker. Kolla in vårt breda utbud med låga priser.

Uppblåsbar kajak

Saknar du en båt men vill komma ut på vattnet ändå, så kolla in Fyndiqs breda utbud av uppblåsbara kajaker. Vi har kajaker i flera olika storlekar och modeller, dessutom till riktigt bra priser. Våra uppblåsbara kajaker kan du lätta packa ner efter kajakturen, helt perfekt för dig som saknar båtkärra eller annan möjlighet att förvara en kajak. För dig som har båt är detta också ett alternativ eftersom dessa uppblåsbara kajaker kan packas ihop i ett mindre utrymme. Kajaken passar bra för dig som vill glida fram på vattnet helt ljudlöst. Du handlar säkert hos oss till låga priser. Dessutom har vi fri frakt och snabba leveranser.

Elektriska båtmotorer

Gillar du att glida fram över vattnet och njuta av tystnaden? I så fall ska du kolla in alla elektriska båtmotorer som finns i vårt sortiment. Vi har motorer i flera olika modeller och med olika kapacitet. Genom att välja en elektrisk motor är det möjligt för dig att ta dig fram tyst och miljövänligt. Med en kajak kommer du naturen nära eftersom djur och fåglar inte störs som om du haft en båt. Idag är det dessutom alltfler områden som endast tillåter elmotorer i vattnet så passa på att gör en bra investering för framtiden. Som vanligt har vi låga priser och fri frakt. Dessutom snabb leverans.

Tillbehör till båten

Du som har båt vet att båtprylar är en viktig del i båtägandet. Genom att till exempel investera i en bra båtstege så förgyller du livet ombord längre fram. Tänk så härligt att enkelt klättra upp i båten efter badet. En regnig dag är det kanske bra regnponchos du behöver. Eller är det kanske dags för en ny fender? Oavsett vad du letar efter så kolla in Fyndiqs breda utbud av olika båttillbehör. Som vanligt har vi låga priser och fri frakt. Dessutom har vi snabb leverans.