Kundservice

Moped & MC

62 300 Fynd

Filtrera

Allt för MC och moped

Hos Fyndiq kommer du som har mc eller moped hitta alla tillbehör och reservdelar du behöver. Letar du efter reservdelar som förgasare eller bromspaket så har vi det till låga priser. För dig som kör, har vi hjälmar, glasögon och skyddskläder så du får en härlig resa.

Hjälmar och mc-huvor

Hos Fyndiq hittar du ett brett utbud av hjälmar och mc huvor till låga priser. O vårt sortiment hittad du hjälmar för både moped & mc. Oavsett om du letar efter en klassisk hjälm eller en hjälm av retrotyp så hittar du det här. Passa också på att fynda bland våra mc-huvor att ha under hjälmen. Hos oss hittar du vind- och vattentäta huvor som skyddar hals och nacke från blåst och kallt regn. Glöm inte bort att du behöver bra skyddsglasögon om du inte har visir på hjälmen. Vi har glasögon i flera modeller oavsett om du vill ha en sportig - eller ett par goggles i retrostil.

Tillbehör för din moped

Hos Fyndiq hittar du smarta moped tillbehör till mopeden. Vi har vattentäta mobilhållare som du kan sätta på styret på din moped & mc. Du kan välja om du vill ha den horisontellt eller vertikalt. Bra att ha om du ska köra långt och behöver ha koll på kartan i mobilen. Som vanligt har vi ett flera olika modeller och du väljer själv om du vill ha en mobilhållare med eller utan möjlighet för förvaring. Behöver du ett ordentligt utrymme för förvaring kan du också kolla in alla våra packningsväskor. Vi har väskor i mängder av olika storlekar, modeller och material. Här hittar du något för din smak till låga priser.

Reservdelar till moped & mc

Här hos Fyndiq har vi ett stort utbud av reservdelar till din moped och MC. Hos oss hittar bland annat förgasare, slangklämmor, tändstift, luftfilter och olja. Vi har också andra tillbehör som extralampor eller headset så att du kan prata och lyssna på musik samtidigt som du kör, allt för att göra din åktur så bekväm som möjligt. Här hittar du också smarta regntäta överdrag som du enkelt trär över ditt fordon för att skydda det mot regn och smuts.