Kundservice

Fynda billig ryggsäck för resa

11 260 fynd


Filtrera

Köp billig ryggsäck online hos oss på Fyndiq

En ryggsäck är perfekt för många tillfällen. En bekväm och praktisk ryggsäck är något som passar både till vandringen i fjällen, till skolböckerna för dig som studerar, till gymmet, resan eller bara till jobbet med matlåda och dator. Hos oss på Fyndiq finner du billiga ryggsäckar för alla gånger du behöver ta med dig något från en plats till en annan — på skönast möjliga sätt. Du hittar ryggor från varumärken som vidaXL, iEnjoy, Hama och Globe Traveller med flera i vårt stora sortiment. Välkommen att handla ryggsäckar i alla sorters utföranden här hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Ryggsäckarna kommer i olika utföranden, se till att välja den eller de som passar ändamålet du ska ha den till. En vandringsryggsäck är till exempel större än en ryggsäck du har till skolan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ryggsäckar — snygga, bekväma och praktiska

Det är inte en slump att ryggsäcken som koncept är väldigt framgångsrikt. Dessa väskor är mer ergonomiska än de flesta andra samtidigt som de dessutom är väldigt smidiga att bära med sig. Båda händerna är fria och det går att packa ner mycket i väskan eftersom det är benen, axlarna och ryggen som tar tyngden, inte armarna. Perfekt både till skola, jobb, gym, resa, vandring ute i naturen och en massa andra saker. Shoppa hem din ryggsäck hos oss på Fyndiq redan idag!