Kundservice

Fynda billig weekendbag här

1 433 Fynd

Köp billig weekendbag online här hos oss på Fyndiq

En weekendväska är perfekt att ha med sig på en resa liksom att ha i vardagen när du till exempel tränar. Det gör den lämplig för de allra flesta tillfällen. Dessutom är denna typ av duffelväska riktigt snygg. I sortimentet här hos oss finner du weekendbags från märken som vidaXL, iEnjoy och många fler. Shoppa din funktionella och snygga weekendbag hos oss redan idag och res med stil och bekvämlighet i framtiden! Välkommen att fynda allt och lite till online här på Fyndiq.

Tips för ett lyckat köp

Se till att ta hand om din duffelväska om du vill att den ska hålla och vara fin länge. Om tyget är av läder är tipset att verkligen vårda det så det blir vackrare med åren. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En weekendväska — lika bra till gymmet som till resan

När du ska iväg en helg kan en stor resväska vara alldeles för otymplig och fel att ta med sig. Då är i stället en behändig weekendbag helt rätt val av väska. En duffelväska, som det också kallas, är i mjukt tyg och har ofta två remmar som gör att du lätt kan hålla den i handen, men den har även en axelrem för bästa funktionalitet. Du packar lätt med dig en hel helgs outfits och necessär i en smart weekendväska, dessutom reser du snyggt. Passa på att shoppa din alldeles egna weekendbag här!