Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Att vara bekväm på resan! Är det dags att ge sig ut på en resa? Härligt! Oavsett var du ska åka, varför och hur du tar dig dit så kommer det säkerligen att bli ett äventyr utan dess like. För att du ska kunna ha det bekvämt på väg till ditt äventyr har vi på Fyndiq tagit fram ett stort utbud av bra resekuddar till ett lågt pris. Här hittar du resekit med ögonbindel för en lång flygplansresa och bekväma kuddar för nacken men likaså uppblåsbara kuddar som passar sig fint på en skakig buss. Kolla in vad vi erbjuder och klicka hem allt vad du önskar från vårt billiga utbud.

Tips för ett lyckat köp! Ska du åka med en kompis? Överraska hen med en resekudde eller nackkudde så att personen i fråga också får en bekväm resa! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Försäkra dig med en resekudde! Att resa är någonting väldigt speciellt, även om det bara är en natt i en annan stad. Det är inte som hemma och intrycken gör att tankarna flyger iväg på hur livet runt om i världen är. Men för att resan ska förbli ett gott minne är det viktigt att den börjar rätt, och det gör den inte om du på planet eller tåget sitter obekvämt. Köp hem en resekudde från oss på Fyndiq för att garantera en god start på resan. Du kommer inte att ångra dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.