Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga golfkikare online!

Mät avstånd med en golfkikare! Den som ofta är ute på golfbanan och spelar golf vet hur ovärderligt det är att veta hur långt det är till flaggan och därmed till hålet. Med en golvkikare till hands kan du lätt bestämma avståndet till flaggan och på så sätt enklare förutse hur pass hårt du bör slå för att komma så långt det krävs för att sätt bollen. Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga golfkikare i olika modeller från bland annat märkena Nikon och Bushnell! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter fler saker som kan behövas på golfrundan? Då har du hittat rätt, för vi har nämligen allt du kan tänkas behöva i golfväg! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skapa ett målområde för bättre golfslag! Förutom att mäta avståndet till hålet på golfbanan, finns golfkikare här hos oss som skapar ett målområde mellan flaggan och greenens bak- och framkant. När du får detta målområde med de olika avstånden kan du lättare få in ditt golfslag precis som du vill ha det. Du kan även skapa ett sådant här målområde om du spelar vid en green där du ska slå mot ett vattenhinder eller en serie bunkrar. För ett som är säkert: Har du väl börjat använda en smart golfkikare kommer du aldrig vilja vara utan den, det kan vi lova dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.