Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda golfredskap billigt online!

Fyndiqs favoriter

Få till din perfekta swing med bra golfredskap! Hur gick det med swingen i sommar? Det är inte alltid lätt att få till den perfekta golfswingen men när en väl lyckas är det få saker som känns så bra. För att lyckas gäller det dock att ha rätt redskap, det hittar du här hos oss på Fyndiq. Vi har svingtränaren Swing wing, golfbollsrengörare, klubborstar, golfpennor, Ultimate driving träningsnät och mycket mer. Dessutom till ett lågt pris! Allt du behöver för att lyckas med din golfkarriär, oavsett om du siktar mot proffs eller bara ser det som en trevlig träning. Kika igenom vårt stora utbud och klicka hem billiga golfprodukt idag!

Tips för ett lyckat köp! Har du chansen att köpa hem vårt slagnät ska du inte tveka. Det är mycket populärt och perfekt för dig som vill slå golfbollar hemma i trädgården. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett stort utbud av tillbehör och redskap för golfen Golf är en sport som är ständigt aktuell och det är med glädje vi på Fyndiq ser hur den växer för varje år. Detta gör ju även att vi är mycket stolta över att kunna presentera det stora utbud av golfprodukter och redskap som vi faktiskt har. Låt oss på Fyndiq vara din billiga golfstore och köp hem det du behöver för att klara av dina 18 hål.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.