Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga golfklubbor online!

Stort utbud av golfklubbor! Golf är en sport vars historia sträcker sig tillbaka många hundra år, vilket gör det till en mycket anrik sport. En sport med lika tuffa regler som klädkod. För att lyckas ta sig runt hål efter hål med sin värdighet kvar gäller det att man har kontroll över sina känslor samt bra klubbor att spela med. Här på Fyndiq har vi samlat ett bra utbud av billiga golfklubbor. Ja, det känns nästa som om vi ruvar på begagnade klubbor då våra priser är så fantastiska. Välj och vraka mellan professionellt golfset, junior set, golfgrepp, putter, Cobra driver, Wilson chipper och Cleveland wedge till andra klubbor för både junior, dam och herr.

Tips för ett lyckat köp! Visst, det är otroligt viktigt med bra klubbor. Men utan en bra bag och bra klubbvärmare kommer du inte långt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Golf — sporten med stort S ! Motion är viktigt för oss, det har vi hört sedan barnsben. Det gör golf till en mycket tacksam sport då man är ute och får frisk luft, en rejäl promenad och man kan ta sig runt 18 hål oavsett om man är 8, 18 eller 88 år — förutsatt att man har hälsan i behåll. Så se till att bunkra upp med bra golfklubbor och unna dig själv lite bra golf.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.