Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga golfhandskar online!

Fyndiqs favoriter

Få bra grepp med golfhandskar! Att göra en bra golfsving handlar självklart mycket om teknik. Men det handlar även en del om att ha ett bra grepp om klubban. Och allra bäst grepp får den som har ett par handskar som är speciellt utformade för att spela golf med. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga golfhandskar i alla storlekar och modeller. Handskarna kommer från kända märken som Callaway, Galvin Green, Puma och Clicgear! Vi har dessutom även golfhandskar för de allra minsta spelarna från märket Hello Kitty! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! För den som älskar golf, kan vi erbjuda mer än bara golfhandskar. Hos oss hittar du även golfkikare, golfkläder och golfklubbor. I princip finns all utrustning du kan tänkas behöva som golfare här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Värm händerna under långa golfrundor! På den här sidan finns inte bara tunna golfhandskar som ska ge ett bättre grepp. Man kan även hitta sköna överdragsvantar som kan användas mellan slagen när det är lite kallare ute. Eller varför inte ha dem under långa promenader när man inte spelar golf? Överdragsvantarna är fodrade med varm vaddering på insidan och har ett slittåligt och vattenavvisande material på utsidan. De är med andra ord helt perfekta under en kall och blåsig dag på banan!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.