Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga golfpeggar online!

Fyndiqs favoriter

Få rätt höjd på din sving! Det är viktigare än man kanske tror med rätt peghöjd för att få till den perfekta svingen, med vårt stora utbud av billiga peggar i alla möjliga färger och utföranden garanterar vi att du hittar den peg som passar dig bäst! Med rätt peghöjd får du rätt bollbana och riktning men även en jämnhet i dina utslag – en dröm för många! Hos oss hittar du peggar i starka färger som är lätta att hitta efter slagen och som är gjorda för att tåla mycket. Välkommen in och fynda pegs online hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Kom ihåg att det är en balansgång mellan vilka peggar och golfklubbor du använder, de ska samverka för bästa effekt. All utrustning du behöver som golfare finns i princip här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Olika storlekar på peggarna! Olika slag och tekniker kräver olika höjd på peg. Med för hög peg kan du få för hög bollbana – och vice versa med en låg peghöjd. För att träffa sweetspot måste du helt enkelt lära känna dina egna klubbor och ditt eget spel, med rätt peggar underlättas hela denna process och om du dessutom har färgglada peggar finns en mindre risk att de kommer bort efter slagen! Gör dig själv en tjänst och kolla genom vårt sortiment för att hitta de pegs som passar dig bäst, eller köp flera olika och experimentera!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.