Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga golfvagnar online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av golfvagnar med tillbehör! En golfvagn med extra allt, ja det är vad många vill ha och söker efter. Så form man tror att den perfekta golfvagnen är uppnådd dyker det upp något nytt som man vill ha och som man behöver för att få en sådan bra runda som möjligt. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud utan billiga golfbagar med tillbehör. Shoppa loss på allt från bärbags, hopfällbar vagn, bollsamlare, putterhållare, paraplyhållare, scorekortshållare och skoborste eller GPS-hållare. Vi får in nya produkter dagligen, så håll ögonen öppna efter nya härligheter.

Tips för ett lyckat köp! En golfbag är ingenting utan dess klubbor, så se till att unna dig en ny klubba till den nya golfvagnen. Klubborna har vi något klick bort bara – och frakten är densamma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Golfa med eller utan golfbil! Ja, det finns alltid tid för golf, i ur och skur. Med en kiddykaddy golfklubbhållare går det även utmärkt att ta med den lilla krabaten på 18 hål utan att det ska bli några problem. För den trötte finns även en pall man kan köpa till och fästa på bagen – allt för att man ska orka ta sig runt utan en golfbil. För visst är väl detta en sport för alla människor – nybliven förälder till pensionär?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.