Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga saker till fotboll online!

Stort utbud av fotbollsmål och fotbollsskor! Oavsett om du gillar Hammarby fotboll, AIK fotboll, följer alla VM kval i fotboll eller vill bli nästa Zlatan så finns här mycket som hör fotboll till för att få en bättre känsla till denna fantastiska sport. Här kan du ta del av ett stort utbud med prickskytteduk, benskydd, fotbollar och mycket mer till både billiga priser och med bra leveranser. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna till ett aktivt liv och kanske en lysande fotbollskarriär.

Tips för ett lyckat köp! Att klä sig rätt och ha den bästa utrustningen gör att engagemanget ökar. Se till så du har allt som behövs för att nå din fulla potential. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att bli nästa Zlatan! De bästa husen att bo i är luftslotten. Detta då vi har drömmar, och har vi drömmar så har vi ett driv! Att vilja bli nästa Zlatan är ett härligt mål som ger upphov till många fotbollsresor, mycket fotboll på tv och även mycket övning med bollen för att utvecklas. Och, om man siktar mot stjärnorna kanske man hamnar i trädtopparna. Du kanske inte bli nästa Zlatan, men du har fått en bra kondition, övat dig i lagsamarbete och knutit många kontakter. Så länge vi har drömmar kan vi nå hur högt som helst. Och om det där luftslottet blir till ett riktigt slott får tiden och lite kämparglöd utvisa.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.