Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig hockeyutrustning online!

Fyndiqs favoriter

Inget hockeyproffs utan rätt utrustning! Hockey är en sport som alltid varit stor i Sverige, och även i många olika länder i världen. Det är självklart roligt, eftersom det är som sport som ger otroligt mycket till både spelare och publik. Vad som däremot behövs för att spelet ska fungera – är rätt utrustning. Just därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av hockeyutrustning för att just du ska kunna spela dig in i hockeyallsvenskan och elitserien. Kanske kommer du till och med att ta dig till hockey vm? Möjligheterna är oändliga, och första steget är att köpa hockeyskydd och alla övrig utrustning som behövs. Här hos Fyndiq hittar du allt du behöver till ett billigare pris!

Tips för ett lyckat köp! Om du ska köpa skridskor är det smart att välja en storlek större än när du köper skor, eftersom du ska få plats med varma sockor! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ishockey är en sport för dem tuffa! Det går inte att spela hockey om man är rädd för lite tuffare tag. Men det går inte heller att spela hockey utan ordentliga hockeyskydd. Tacklingar är vanliga i sporten och när man balanserar på skridskor är det svårt att hålla sig uppe när tacklingarna är hårda. Skydden är viktiga och hockey gear är a och o. Gör dig själv en tjänst om du ska spela, och köp dina skydd här – då kan du välja i ett stort utbud med billiga priser. Målvaktsutrustning för hockeymålvakten eller Bauer Shoulder pad och Kosa Suspensior för utespelaren hittas här, och blåmärken är ingenting du kommer att få, oavsett hur många matcher du spelar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.