Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig skateboard online!

Allt för din skateboard! Som sänt från ovan har Fyndiq nu gett sig in i skatboard branschen genom att samla de allra bästa fynden på en och samma plats. Allt från att få en riktig skateboard, en bra longboard till att skaffa nya hjul. Vi har det mesta och det bästa för att du ska kunna åka skateboard eller longboard varje dag, till jobbet exempelvis! För visst kan det vara otroligt irriterande när man är ute och åker på sin skateboard och plötsligt går ett hjul sönder. Det om något är ett tecken på att ni behöver uppdatera er utrustning. Här hittar du all din skateboard utrustning billigt, något som i skateboardsvängen är otroligt ovanligt.

Tips för ett lyckat köp! Det finns olika längder på en skateboard och därför är det bra att kolla vad som passar en åkare som dig först. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nybörjare eller skate proffs? Det spelar ingen roll! Sporten kräver bra utrustning oavsett. Därför är det smart att köpa bra skateboards och utrustning för denna sport. Det är då klart att det kan kosta en del, men som tur är så kommer du ju runt den biten här. Välj en eller flera olika hjul för att kunna byta regelbundet. Glöm inte att plocka ner lite skydd i din kundvagn också eftersom det är en sport som bjuder på många fall och olyckor. Det gäller främst nybörjare men även skate proffs är också utsatta i sin sport.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.