Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Handla billiga bänkar för träning online hos oss på Fyndiq! Gillar du att träna men helst inte går till gymmet? Då är en billig träningsbänk att ha hemma något för dig! Här har vi samlat nätets alla bästa träningsbänkar för dig att fynda bland och du hittar allt från situp-bänk till pulldown-bänk. Eller du kanske var ute efter en träningsbänk som kan användas till massor av olika träningsformer? Tur att vi har massor av olika bänkar att välja och vraka bland här i vårt välsorterade och stora sortiment då! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du ha andra sorters prylar att fylla hemmagymmet med? I våra andra kategorier hittar du massor av maskiner, rep och tyngder att kika närmare på! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hur mycket bänkar du? Det absolut bästa med att träna är känslan av att träningen faktiskt hjälper en med det man vill åstadkomma. Därför är det smart att använda sig av olika bänkar i sin träning – men det gäller att du väljer en träningsbänk som passar ditt mål. Vill du fixa så att magen får fina rutor är det exempelvis smart att köpa en situp-bänk, och är det armmusklerna du vill träna kan en pullup-bänk vara något för dig. Självklart kan du även hitta massor av andra träningsbänkar här – som till exempel en brutalbänk med dipställ, en declinebänk med ställning eller varför inte kika närmare på en Body Solid Flat Olympic Bench?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.