Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga träningsmaskiner hos oss!

Handla billiga träningsmaskiner online hos oss på Fyndiq! Gillar du att träna, men inte gillar att gå iväg till gymmet? Inga problem! Här på Fyndiq har vi samlat mängder av olika träningsmaskiner för att just du ska kunna skaffa dig ett eget hemmagym. Hoppa över dyra gymkort, svettiga träningssalar och stora folkmassor. Du kan träna dina muskler hemma istället, precis när du vill på dygnet. Välj mellan allt ifrån skivstång och hantlar till träningsbänkar. Eller varför inte ett multigym för träning av alla kroppsdelar? Välkommen att fynda billiga träningsmaskiner ur vårt breda sortiment redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du även ha andra träningsredskap att fylla hemmagymmet med? I vårt breda sortiment hittar du mängder av andra maskiner för träningen! Kika vidare i de andra kategorierna så kommer du hitta det du söker. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Styrketräning för alla! Oavsett vilket mål du har med träningen eller vilka kroppsdelar du vill träna finns en träningsmaskin för just dig. Om du enbart vill fokusera på en muskelgrupp finns till exempel en magtränare, ryggtränare och maskiner för starkare benmuskler. Om du istället vill kombinera och träna alla kroppsdelar kan du välja att köpa hem ett multigym. Där kan du smidigt och enkelt träna på det sättet som du själv vill. Tänk bara på att läsa igenom instruktionerna till varje maskin innan du sätter igång. Detta för att minska risken att du gör fel och skadar dig. Välj och vraka bland alla våra träningsmaskiner och kom enkelt igång med hemmaträningen så snart du kan!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.