Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga ungdomsböcker online!

Litteratur för de yngre! Nu har bokrean kommit till Fyndiq! Här hittar du mängder av bra och spännande ungdomsböcker för tonåringen där hemma. Välj mellan den mer kända bokserien som också går på TV ”Vampire Diaries” eller varför inte en mer informativ bok om sexualitet och känslor som ”Kär i Martin?”. Vad du som ungdom gillar är helt upp till dig och här finns verkligen möjligheterna för att fylla ut ditt bibliotek. Böcker online är verkligen smidigt att beställa och det går fort, trots en ganska stor tyngd i vikt så kostar frakten alltid densamma hos Fyndiq, hur många böcker ni än packar på er.

Tips för ett lyckat köp! Böcker säljer bra både som nya och som begagnade böcker, men tänk på att en helt fräsch ny bok luktar så mysigt när man öppnar den. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spännande romaner som kittlar! Något som verkligen utmärker ungdomsböcker är såklart spänningen som de flesta ungdomar vill känna när det läser något. Därför är oftast ungdomsböcker smarta romaner som har en underliggande och klurig gåta som upplöses i slutet. Annars kan det vara romantiska romaner som också är typisk för ungdomslitteratur. Det handlar om många förvirrade känslor och dessa kan bearbetas med en riktigt bra romantisk bok. För den som längtar efter komedi och mer lättsam läsning så är Mikael Niemis böcker populära, de är kända för att locka till skratt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.