Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga bokmärken online!

Fyndiqs favoriter

Bokmärken - mini post it - memo pads
29 kr

Bokmärken - mini post it - memo pads

Missa aldrig var du var i boken! Att läsa är att resa, var det en väldigt klok person som sa en gång i tiden. Och det stämmer mycket väl, i böckernas värld kan man ta sig långt och göra många spännande upptäckter. Men man kan också komma vilse på sin resa, genom att man tappar bort sig i boken och inte längre hittar var man var. För att du aldrig ska behöva gå vilse på din resa i böckernas värld har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga bokmärken som enkelt visar dig precis vart du slutade läsa, så att du snabbt kan kasta dig in i boken igen.

Tips för ett lyckat köp! Slut på böcker? Det hittar du också här hos oss på Fyndiq, till fyndpriser så klart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nu är det slut på hundöron som förstör! Ja alltså nu pratar vi ju inte om öron på faktiska hundar. Vi pratar om de öron som man viker i övre hörnet på den sida där man slutade läsa för att komma ihåg var man var. Det är effektivt, men det är också något som förstör ens fina böcker. Sluta upp med att vika hundöron & börja använda fina bokmärken i stället! I vår mening är bokmärken änglar som beskyddar våra böcker från vikta hörn. Gamla bokmärken eller nya bokmärken – de är alla fina och praktiska!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.