Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga presentförpackningar här!

Fyndiqs favoriter

Allt för en vacker presentinslagning! Det är en gåva att ge, och många av oss tycker att det är roligt att ge bort en genomtänkt present till någon vi tycker om. Man kan göra det hela ännu roligare genom att även göra en fin presentinslagning! Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort sortiment av produkter för presentinslagning. Här kan du hitta allt från billiga presentpåsar med olika motiv, till vacker cellofan och olika presentförpackningar för alla smaker. Se till att den gåva du ger bort är så fin som möjligt, och välkommen att fynda hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Du vet aldrig när du kan behöva slå in någonting snabbt och smidigt, så köp några presentförpackningar extra! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Presentpåsar för en lyxig känsla! När du ger bort någonting finns det lite olika val du kan göra, antingen kan du anstränga dig för att få till det riktigt fint med presentpapper, snören och liknande, vilket kräver en viss form av färdighet. Eller så väljer du den enkla vägen. Köp vackra presentpåsar att lägga dina gåvor i! Det är ett roligt och fint sätt att förpacka din gåva innan du ger bort den! Oavsett vad du väljer kan du hitta allt du behöver i presentväg här hos oss på Fyndiq, och riktigt billigt dessutom!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.