Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt presentsnöre online!

Ge presenten det där lilla extra! Alla som kan det här med presentinslagning vet att en present inte är helt inslagen förrän ett fint snöre eller band är knutet runt presenten. Presentöppningen börjar ju med att mottagaren ska försöka få upp snöret. Ja, vad vore en present utan lite dekorativt snöre? Ingenting, tycker vi på Fyndiq! Därför har vi samlat ett stort utbud av billiga snören i olika färger och material! Vi har dessutom tillbehör som hjälper dig att göra inslagningarna riktigt proffsiga! Skynda att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Köp allt du behöver till att slå in en present här hos oss. Du kan bland annat hitta presentpapper, presentpåsar och kort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Slå in dina paket som ett proffs! Bland presentsnörena här hos oss på Fyndiq hittar du bland annat klassiska snören i neutrala färger. Men för den som vill vara lite mer galen kan ett leopardmönstrat snöre passa bättre. Alla snören har en väldigt fin lyster som verkligen gör presenten ännu finare. Förutom snören hittar du även tillbehör som gör dig till en riktigt proffsig presentinslagare. Exempelvis finns en bandsplit som är enkel att använda på alla typer av presentsnören! Bandsplittaren har ståltänder, och om du drar snöret genom den så delas det i tunna och riktigt prydliga band!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.