Kundservice

Fynda billiga presentförpackningar

26 040 fynd


Filtrera

Hitta allt för presentinslagningen online

Snart är det dags för ett hejdundrande kalas och den perfekta presenten till födelsedagsbarnet är inköpt. Har du hittat en present har du kommit långt, men du är inte riktigt i mål än. En stor del i att ge bort en present ligger nämligen i inslagningen. En snygg inslagning kan göra hela upplevelsen av att få en gåva så mycket roligare! Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga produkter för presentinslagning, och du kan välja mellan allt från presentförpackningar och organzapåsar till kort, papper och snören! Skynda att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Köp inte bara inslagningsprodukterna här hos oss, utan passa även på att köpa den perfekta presenten på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Se till att presenten är snygg på utsidan

Här hos oss på Fyndiq har vi verkligen allt för den som ska slå in en present. Oavsett om det handlar om ett litet halsband eller en fotboll så kan du hitta en förpackning som passar bra! Dessutom kan du hitta fina etiketter att pryda presenten med, och du kan även hitta finfina kort för att skriva en hälsning som hänger med presenten! Är det en goodiebag som du ska ge bort så hittar du även perfekta papperskassar för det ändamålet!