Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga organzapåsar online

391 Fynd

Ge bort en present i en organzapåse

På födelsedagar, alla hjärtans dag, årsdagar och alla dagar där emellan är det alltid fint att ge gåvor. Det är dessutom ännu vackrare att göra gåvan själv och sedan ge bort den i en vacker organzapåse. Vi på Fyndiq förstår vikten av att inte bara ge gåvor utan också förpacka dem fint. Därför har vi ett stort utbud av vackra organzapåsar billigt! Röda för att ge sin hjärtevän, vita för bröllopsgåvan och silver för det vackra smycket du gjort själv! Varför inte lägga i lite väldoftande rosenblad för att förhöja känslan lite ytterligare?

Tips för ett lyckat köp

Läs beskrivningen om vad som bör stoppas i just den organza påse du tittar på, de för smycken är ofta mindre så ska du ge bort en stor gåva så kolla måtten först. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bättre gåva med organza

Det är sant! Förpackningen som gåvan kommer i representerar hur mycket vi bryr oss. Att vi slår in presenten själv och dessutom lägger ned extra energi på det är bara ett sätt att uttrycka mer kärlek med gåvan. Därför bör alla som älskar att pyssla och tillverka egna gåvor också köpa ett gäng organzapåsar som presenter ska levereras i! Organza är för den som inte vet ett sorts tunt och genomskinligt silkestyg och kommer ofta i påsar som går att försluta med sidenband eller organza band. Det gör att inslagningen blir extra lyxig.