Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga sci fi filmer på nätet!

En spännande science fiction film! Finns det något bättre än att krypa upp i soffan med en gosig filt, ett stort glas sprakande läsk och en ännu större skål full med rykande varma nypoppade popcorn? Det är få saker som är så härliga, och med en bra sci fi rulle att titta på blir det ännu bättre! Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av bra science fiction filmer för dig att välja och vraka mellan. Dessutom är de filmer du hittar här väldigt billiga, vilket gör att du har råd att köpa fler filmer att njuta av hemma i soffan!

Tips för ett lyckat köp! En film är bra men tar ofta slut lite för fort. Beställ hem flera olika sci fi filmer så har du alltid en ny att se när den första tar slut! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fly till rymden med Star Wars! Den allra mest klassiska filmserien inom det populära science fiction-segmentet är filmerna som går under namnet Star Wars. Historien om Luke Skywalker, Darth Vader och alla de andra figurerna har trollbundit folk sedan de först kom ut, och ingen filmhylla är komplett utan denna pärla av sci fi filmer. Fynda en riktigt prisvärd Star Wars DVD box här hos oss på Fyndiq och bjud hem hela gänget på en riktigt spejsad filmkväll!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.