Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Handla akustiska gitarrer & basar billigt online! Vi på Fyndiq fullkomligt älskar musik, speciellt när den är framförd akustiskt – och vad är härligare än ljudet från akustiska gitarrer & basar? Inte mycket. Därför har vi valt att samla ihop ett stort sortiment av just akustiska gitarrer & basar för dig att shoppa loss bland, och det billigt dessutom. Vad sägs om en stålsträngad gitarr i western-stil? Eller du kanske föredrar en akustisk gitarr med nylonsträngar? Kolla igenom det breda utbudet av billiga akustiska gitarrer & basar och välj ut de instrument som passar dig bäst – du kommer säkerligen hitta en eller flera som passar dig och din musikådra!

Tips för ett lyckat köp! Akustiska instrument är verkligen fantastiska, men se till att du tar hand om din akustiska gitarr eller bas ordentligt – kanske ska du passa på att köpa med dig extrasträngar och lite träolja? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Gitarr, bas eller banjo? Alla stränginstrument har sin charm, men visst är det något alldeles speciellt när det kommer till gitarrer? Tänk dig ljudet, känslan och stämningen som uppstår när man spelar eller lyssnar på en akustisk gitarr – ren magi. Och det går att göra känslan mer magisk. Här hittar du till exempel även en cool gitarrförstärkare till akustisk gitarr i 30 watt, eller varför inte kika närmare på en banjo eller en schyst akustisk bas? Skynda att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.