Alltid 9kr frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 512 att välja bland!

Fynda billig klassisk gitarr & bas online!

Köp billig klassisk gitarr eller bas online hos oss på Fyndiq! Letar du efter den perfekta nybörjargitarren eller en klassisk Ortega gitarr i trä? Då har du kommit rätt! I vårt stora sortiment av musikinstrument finns massor av klassiska varianter av gitarr och bas för alla nivåer av kunskap när det kommer till spelande. Vad sägs om en billig klassisk gitarr i trä som både är lättspelad och av hög kvalitet? Eller kanske en rosa trägitarr i tre fjärdedelsstorlek – lika klassisk som den är söt och rolig att spela på! Det är lättare än någonsin att shoppa klassiska gitarrer och basar online – passa på att göra det här hos Fyndiq redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter en gitarrväska, plektrum eller strängar? Det har vi också här på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Gitarrer rekommenderade av musiklärare! Många billiga klassiska gitarrer och basar i vårt stora sortiment rekommenderas som nybörjarinstrument av musiklärare – det är för att vi tillhandahåller märken av hög kvalitet, i material som trä och med justerbara halsar. Självklart platsar de gitarrer som finns i vårt utbud också på konserter eller spelningar! En klassisk gitarr ska vara lättspelad oavsett användargrupp, gärna tillverkad i gitarrens hemland, och kombinera hantverksskicklighet med modern gitarrteknologi. Det hittar du här hos oss! Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.