Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig elgitarr online!

Köp billig elgitarr online hos oss på Fyndiq! Älskar du, precis som vi, musik och elgitarrers ljuva ton? Då är en snygg och billig elgitarr något för dig! På denna sida har vi samlat massor av billiga elgitarrer och tillbehör för musikälskaren att välja och vraka bland – vad sägs till exempel om en lättspelad elektrisk gitarr med tillhörande 10 w förstärkare för nybörjaren? Eller du kanske bara letade efter ett strängset att montera på din redan välanvända elgura hemma? I vårt stora sortiment av elgitarrer med tillhörande produkter hittar du med största sannolikhet det du letar efter. Välkommen att fynda elgitarr på nätet!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter en distpedal, en förstärkare eller kanske en akustisk gitarr? Det har vi också här på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nybörjare eller duktig musiker? Det spelar (ursäkta ordvitsen) ingen roll om du är en nyfiken nybörjare i musikens värld, eller har spelat elgitarr ett längre tag – oavsett vilken nivå du befinner dig på hittar du något som passar dig här. Varför inte ett startkit med elgitarr, förstärkare, väska, gitarrband och plektrum för dig som vill lära dig grunderna? Eller ett set med strängar för den som redan spelat slut på sina och behöver nya? Det finns en hel rad olika elgitarrprodukter att välja och vraka bland, kika igenom sortimentet och välj det som passar dig allra bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.