Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Kedja & Länkar till smycken!

Billiga kedjor för vackra smycken! Att få utlopp för sin kreativitet är bra för vem som helst, särskilt om man älskar att pyssla och hitta på grejer. Beställa smycken online i all ära, men att göra ett eget halsband med guldkedjor eller silverkedjor är lite mer kreativt än att köpa ett färdigt. För att inte tala om att det är personligt och man blir ensam om att bära sin kreation. På Fyndiq hittar du ett stort utbud delar för smyckestillverkning. Det är bara för dig att fynda hem den länk eller kedja som passar just det smycke du ska skapa.

Tips för ett lyckat köp! Är det första gången du ska prova att göra smycken, tänk över din beställning en extra gång! Hur lång kedja behöver du, och ska den länk du valt vara i guld eller silver? Dubbelkolla så allt som ligger i varukorgen stämmer. Skulle det trots noggrannhet ändå råka bli fel eller om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smycken med betydelse! Just smycken har en speciell plats i mångas hjärtan. Personliga smycken är därför perfekt att ge bort som gåva vid dop, födelsedagar eller andra högtider. Med kedja, pärlor, krokar och hängen skapar du lätt ett unikt smycke att ge bort! Med våra låga priser har du dessutom råd att inte bara köpa en pärla eller länk utan flera – så att du kan göra flera olika smycken både till dig själv och andra.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.