Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

Fynda Kedja & Länkar till smycken

78 Fynd

Billiga kedjor för vackra smycken

Att få utlopp för sin kreativitet är bra för vem som helst, särskilt om man älskar att pyssla och hitta på grejer. Beställa smycken online i all ära, men att göra ett eget halsband med guldkedjor eller silverkedjor är lite mer kreativt än att köpa ett färdigt. För att inte tala om att det är personligt och man blir ensam om att bära sin kreation. På Fyndiq hittar du ett stort utbud delar för smyckestillverkning. Det är bara för dig att fynda hem den länk eller kedja som passar just det smycke du ska skapa.

Tips för ett lyckat köp

Är det första gången du ska prova att göra smycken, tänk över din beställning en extra gång! Hur lång kedja behöver du, och ska den länk du valt vara i guld eller silver? Dubbelkolla så allt som ligger i varukorgen stämmer. Skulle det trots noggrannhet ändå råka bli fel eller om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smycken med betydelse

Just smycken har en speciell plats i mångas hjärtan. Personliga smycken är därför perfekt att ge bort som gåva vid dop, födelsedagar eller andra högtider. Med kedja, pärlor, krokar och hängen skapar du lätt ett unikt smycke att ge bort! Med våra låga priser har du dessutom råd att inte bara köpa en pärla eller länk utan flera — så att du kan göra flera olika smycken både till dig själv och andra.