Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

- Vi har öppet måndag - fredag : 10-00-16.00 (stängt fredag)
röda dagar och helgdagar : Stängt

Fynda billiga smyckeslås på nätet!

Fyndiqs favoriter

Se till att dina smycken håller med smyckeslås! Att göra egna smycken är en trend som blivit stor de senaste åren, och det är allt fler som gärna slår sig ner en stund och gör egna smycken när de har tid över. Men för att göra riktigt bra smycken som håller så behövs det bra material, och det har vi här på Fyndiq! Oavsett om du ska tillverka silversmycken, fina namnhalsband eller kanske armband så har vi stort utbud av lås till smycken, och det är riktigt billiga lås dessutom! Så behöver du fylla på med material inför det att du ska skapa nästa smycke så är du på helt rätt plats nu.

Tips för ett lyckat köp! Olika lås passar olika bra på smycken rent utseendemässigt, så beställ ett gäng olika lås så du har flera att välja mellan när du ska sätta lås på ditt smycke! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigt med bra lås till smyckestillverkning! Tänk dig att du har lagt ner en massa tid på att göra ett riktigt fint silverhalsband för herr som du ska ge till din pappa på fars dag, och så har du inte använt ett tillräckligt hållbart lås och han tappar sitt halsband när han minst anar det? Ingen av er blir särskilt glad av det, så se till att ha ordentliga smyckeslås när du ska tillverka smycken själv! Låsfunktionen är nästan det viktigaste på ett smycke, så det gäller att inte förbise vikten av ett ordentligt lås.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.