Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga berlocker på nätet!

Massa berlocker för smyckestillverkning! Berlocker är något som på senare tid har blivit väldigt populärt. De små detaljerna på smycket gör det ännu mer personligt och att man kan göra sitt eget smycke är ännu mer unikt. Accessoarerna säger något om vem man är och med flera berlocker kan man samla alla sina personligheter i ett smycke. Antingen kan du köpa ett färdigt smycke online eller satsa på smyckestillverkning för ett personligt och unikt smycke.

Tips för ett lyckat köp! Ska du göra flera olika smycken eller många som ser likadana ut? Beroende på hur du lägger upp din smyckestillverkning är det bra att välja att köpa enskilda berlocker eller i flerpack. Köper du flerpack blir det oftast billigare. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Var kreativ med dina egna smycken! Med en berlock kan du visa vart du står, exempelvis så kan du ha små vargar i silver runt handleden för att visa att de ligger nära ditt hjärta. Eller varför inte ett fredsmärke eller helt enkelt en vacker blomma som visar din lite mer mjuka sida. Här finns mängder av symboler att göra sitt eget smycke med. Det som gör smyckestillverkning enkelt är att man kan beställa flera billiga berlocker online hos oss och ha råd med att skapa massa personliga smycken.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.