Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga ringstommar på nätet!

Dags att göra egna ringar! Det är något som har blivit väldigt populärt under de senaste åren, det här med att göra sina egna smycken. Många inser vilka möjligheter det finns om man sätter igång med smyckestillverkning. Man kan göra egna billiga smycken och det mesta man behöver kan man köpa online! Här på Fyndiq hittar du massor av billiga delar till smyckestillverkning, och just här hittar du olika former av ringstommar och små bindringar att använda när du gör smycken. Välkommen in att fynda till ditt skapande!

Tips för ett lyckat köp! Det är bra att ha ett litet lager av dessa ringar i olika storlekar och färger hemma, så du aldrig är utan när du tillverkar dina smycken. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt du behöver för att tillverka egna smycken! Vi tycker att alla ska kunna göra egna ringar och andra smycken, och därför är vi väldigt stolta över vårt stora utbud. Med en justerbar ringstomme kan du själv dekorera med allt det du vill ha för att smycka ditt finger, men här hittar du även ringöglor som är en väsentlig del i smyckestillverkning. De är den där länken som ibland saknas, det som binder fast smyckeslåset med själva smycket, eller det som binder berlocken till hänget. De är helt enkelt oumbärliga när det kommer till smyckestillverkning!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.