Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Köp billiga stardustpärlor online!

Fyndiqs favoriter

Sätt guldkant på din smyckestillverkning med stardustpärlor! Smyckestillverkning är verkligen en rolig hobby och ett kreativt pyssel som passar oerhört många. Några av de vanligaste smyckena att tillverka själva är egna pärlsmycken, exempelvis pärlhalsband, pärlarmband eller pärlörhängen. Fyndiq har ett stort utbud av billiga stardustpärlor i olika färger och storlekar för att sätta guldkant på din smyckestillverkning! Storlekar mellan 4 och 11 mm för att passa allt från petita halsband till maffigare armband. Välj mellan häftiga färger som guld, ljust eller mörkt silver, brons, vitt, svart, brunt eller färgglada pärlor i mixade färger som grönt, blått och gult!

Tips för ett lyckat köp! Hos Fyndiq hittar du allt för lyckad smyckestillverkning! Kika gärna runt bland våra andra kategorier och köp allt du behöver för att tillverka riktigt unika smycken billigt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skimrande stardustpärlor sticker ut! Stardustpärlor ger en ny elegans till dina smycken med sitt skimrande glitter. Stardust påminner om metallicfärger, men har en mer glittrig och skimrande yta som verkligen sticker ut och får dina smycken att blänka! Med våra fina pärlor i olika färger och storlekar är det ingen konst att tillverka fina smycken för varje tillfälle – som garanterat sticker ut och är unika! Och med Fyndiqs fantastiska priser kan du enkelt kosta på dig ett gäng pärlor i olika färger att experimentera med.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.