Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Plop Its

71 Fynd

Plop it! Namnet säger egentligen allt. Tryck, kläm och ploppa denna fantastiska lilla leksak som passar lika bra som underhållning för barn som en stressleksak för rastlösa tonåringar och vuxna. Plop its kallas även ibland för ”Snap and Click Fidget toys” eller bara ”Snap it” eller ”Snapperz” och är en variant som ingår i den omåttligt populära fidget toys-familjen.


Köp dina Plop Its billigt online

Fynda ett av de senaste tillskotten i Fidget Toys sortimentet – Plop It är den ultimata lösningen för problem med rastlösa händer och fingrar! Gjord i skönt material i silikon och i perfekt handstorlek kan du ploppa utan att stoppa (det är orimligt svårt att sluta!) under hela arbets- eller skoldagen.

Tips på ett lyckat köp

Alla som är hyfsat insatta vet att utbudet av Fidget Toys är enormt och Plop Its är bara en liten del av vad som finns därute! Passa gärna på att kolla igenom hela vårt sortiment av Fidgets. Om du vill reklamera ditt köp eller har några frågor kring din order, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig!

Varför Plop its och för vem passar Snap and Click Fidget toys?

Vi har väl alla någon gång pillat och klämt på bubbelplast och vem älskar inte känslan av ett riktigt härligt plopp? Fidget Toys kommer i alla möjliga typer av former och färger och Plop Its är för dig som tycker om att hålla fingrarna sysselsatta! Få igång kreativiteten, underhåll dig under morgonmötet eller ge bort den till någon yngre behövande som behöver stimulans under arbetet med läxorna. Eller helt enkelt bara som en grym leksak för de minsta i familjen. För vissa kanske det inte är helt lätt att förstå hypen och tjusningen, så varför inte prova själv? Beställ en eller flera Plop Its redan idag och börja kläm och ploppa på en gång!