Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga Nuxe produkter online

10 Fynd

Köp naturkosmetik från märket Nuxe

För nästan 60 år sedan grundades märket Nuxe av en parisisk apotekare. Några årtionden senare togs företaget över av en kvinna som var intresserad av växtterapi och aromaterapi. Den nya prägeln gjorde varumärket till ett utav de mest säljande varumärkena på apoteken i Frankrike och nu är märket ett av de absolut framstående inom naturkosmetik! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga Nuxe produkter. Du kan bland annat hitta hudkräm, ansiktskräm och läppbalsam i sortimentet! Skynda att fynda nu!

Tips för ett lyckat köp

Du hittar inte bara hudvård hos oss på Fyndiq. Vi har även ett stort utbud av smink och hårvård! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Skonsam hudvård från Frankrike

Som vi tidigare skrivit säljs märket Nuxe på apotek runt om i Frankrike och är även ett av de bäst säljande varumärkena där. Eftersom produkterna får säljas på apoteken, är detta lite utav ett kvitto på att de är skonsamma och innehåller naturliga produkter. Många av produkterna är även ekologiskt certifierande. En utav de ekologiska produkterna är NUXE Bio Beauté Cold Cream Ultra-Rich Cleansing Bar, som är en tvål gjord på naturlig cold cream. Den ger näring och skyddar torr och känslig hud!