Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga nappflaskor online!

Fyndiqs favoriter

Fynda billiga nappflaskor online! Nappflaskan är barn och föräldrars bästa vän! Eller nästan, men nappflaskan är ett perfekt redskap för att mata sitt barn, och så småningom få han, hon eller hen att äta själv. Små barn får ofta mat med nappflaska flera gånger per dag, och därför kan det vara smart att ha några stycken på lager. Det är viktigt att rengöra nappflaskor ordentligt mellan användning och ibland även koka dem för att få bort bakterier. Kolla in vårt stora utbud och hitta billiga nappflaskor redan idag – välkommen till oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Oavsett om du beställer en eller flera nappflaskor så är frakten alltid densamma hos oss. Glöm inte att kolla in våra andra avdelningar där det finns massor av andra billiga prylar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mätt och glad unge med en bra nappflaskor! Vad är en bra nappflaska? Det beror på vad man är ute efter och vi på Fyndiq har samlat massor av nappflaskor för att du ska hitta just en som du tror är bra för ditt barn! Gemensamt för bra nappflaskor är att de ska vara av bra kvalitét och vara greppvänliga för barn. Spana till exempel in Nuby Smarter Starter Kit för nyfödda, nappflaska i glas, NUK Drickpipsflaska eller kanske Yoomi Matningssystem. Kolla igenom sortimentet för att hitta den nappflaska som passar bäst för att hålla ditt barn mätt och glad.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.