Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda barntallrik billigt hos oss

77 Fynd

Behöver du en ny barntallrik?

Fynda barntallrik billigt online här i vårt stora sortiment av barntallrikar på Fyndiq. Vad sägs om en med Hello Kitty, Alfons Åberg eller Disney prinsessor på? Här har vi massvis av tallrikar för barn med massa olika motiv på — en barntallrik för alla smaker helt enkelt! Kika igenom vårt utbud och välj den barntallrik som passar bäst in i servisen där hemma. Välkommen att fynda barntallrik här hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du även fylla på porslinsskåpet med glas och bestick till ungarnä I vår kategori Äta för barn finns allt möjligt att fynda för att förenkla måltiderna med dina barn. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilken barntallrik vill ditt barn äta från?

I vårt utbud av barntallrikar finns både djupa och platta barntallrikar med olika motiv på från en massa varierande varumärken. Här finns barntallrik från både Muurla och Munchkin eller från Disney och massa andra kända varumärken med figurer på som barnen bara älskar. Och visst blir maten lite godare när den serveras från en djup tallrik man gillar? Vissa tallrikar är även BPA-fria eller har sugpropp under sig så tallriken stannar på samma plats under hela middagen — vilken kan vara smart att välja när man har mindre barn eller barn som är extra kinkiga när det kommer till att äta upp.