Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga barnskärp & bälten online!

Håll barnets byxor på plats med skärp! Att köpa kläder på nätet och speciellt barnkläder online är någonting som blivit allt vanligare. Däremot är det många som glömmer viktiga klädtillbehör när de handlar online, som exempelvis skärpet. Och om du har ett barn som vandrar runt men lätt tappar byxorna, har du kommit till helt rätt sida. Här har vi nämligen billiga barnskärp i alla möjliga varianter. Varför inte köpa hem ett skärp med motiv från filmen Bilar? Är det ingen film som ditt barn tycker om finns det även skärp och bälten utan motiv, med stjärnor och hjärtan samt från andra filmer som till exempel Barbapapa och StarWars.

*Tips för ett lyckat köp! När du söker allt från skärp till andra barnkläder har vi på Fyndiq alltid ett stort utbud att erbjuda. Välkommen att kika runt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skärp till ditt barn! Skärp dig, är nog någonting du säger till ditt barn ganska ofta. Och inte är väl det konstigt – barn behöver oftast hjälp att lära sig vad som är rätt och fel. Men lättare är det att göra det när byxorna inte faller ner och då kan ju just ett skärp vara till hjälp. Varför inte köpa ett snyggt bälte via oss på Fyndiq? Med alla roliga motiv vi har på skärpen kommer hen snart att tacka dig. Vi vill dock ge ett varningens finger, med byxorna på plats finns det möjlighet till ännu mera bus!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.