Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Hitta rätt hängslen hos oss! Vi på Fyndiq har samlat billiga hängslen för barn i olika färger och utföranden, för att passa både de mindre och de lite större barnen! Välj mellan de starkt gula, de djupt röda med Disneys Bilar eller kanske Musse Pigg. Söta och användbara barnhängslen finns även mönstrade med noter och lite tuffare med eldsflammor så att de passar alla personligheter och tillfällen! Billiga och bekväma är de, vilket inte bara blir favoriter hos föräldrar med växande barn utan även hos busfrön – som lätt lär sig att sätta på sig och knäppa ihop sina hängslen alldeles själva! Välkommen att shoppa online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Det är lätt att leka och variera med hängslen till vardag och fest – se till att köpa i olika färger och mönster att lägga i byrålådan för olika tillfällen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sött och smidigt med hängslen! Hängslen kan vara en av de smartaste och bekvämaste accessoarerna som finns – de möjliggör för ditt barn att leka obehindrat, att växa och samtidigt är de lätta att använda självständigt. De håller upp byxor utan att smita åt samtidigt som de ofta är roliga och färgglada tillägg till kläderna – året runt och för olika tillfällen! Välj barnhängslen till ditt barn hos oss, till fyndiga priser och med ett både sött och stilsäkert resultat! Fynda ditt barns nya favorit hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.