Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga nyckelringar till barnen här

Fyndiqs favoriter

Håll reda på nyckeln med en rolig och billig nyckelring! Vill du att dina barn är lite mer rädda om hemnyckel och cykelnyckel? Det är svårare att tappa bort en nyckel som har en rolig och omtyckt nyckelring fäst vid sig. Här hos oss på Fyndiq finner du massvis av coola nyckelringar för barn i alla åldrar. Varför inte en blinkande kula, en fotbollssko eller en keychain att fästa i jackan, byxorna eller ryggsäcken? I sortimentet finns även nyckelringar med Pokémon, Star Wars, My Little Pony samt Frozen med flera. Låt ditt barn välja de roligaste så blir chansen mindre att nyckeln kommer bort!

Tips för ett lyckat köp! Hittade du inte ditt barns favoritfigur bland nyckelringarna? Oroa dig inte! Vi får nya produkter dagligen – kom tillbaka imorgon igen så kanske den efterlängtade figuren finns i sortimentet. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nyckelringarna som barnen verkligen gillar! Figurer som syns i film och spel brukar vara extra populära bland barnen – varför inte låta de ha sina viktiga nycklar fästa vid just Pikachu, Spindelmannen eller Nalle Puh? Det går även att hitta leksaksfigurer från massa andra historier, sagor, fabler och tv-program – så välj just de dina barn älskar och vill ha! Kanske cykelnyckeln kan få en nyckelring med en omtyckt minion? Eller att extranyckeln i krukan bredvid dörren får en lurvig boll fästad till sig som gör det enklare att hitta. Skynda att fynda massor av fina nyckelringar här hos oss på Fyndiq redan i dag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.