Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

Fynda billig plånbok för barn online

193 Fynd

Handla billig barnplånbok online

Att ha koll är att ha allt på ett och samma ställe. När man är ung och busig är det dessutom ännu viktigare att ha koll på sina ägodelar, och en plånbok håller verkligen det viktiga på plats. Här på Fyndiq har vi samlat billiga plånböcker för barn på ett och samma ställe så att det ska vara enkelt att välja och vraka. Du finner allt från Disney plånböcker och vackra myntplånböcker till smart plånbok med kedja för de allra vildaste, så man verkligen inte kan tappa bort det viktiga innehållet! Då frakten blir densamma oavsett hur många produkter du handlar kan det vara kul att även köpa en plånbok till och ge bort!

Tips för ett lyckat köp

När det kommer till barnplånböcker är inte det viktigaste hur många sedlar som en kan få ner utan vilket motiv som pryder framsidan, så ta dig en tankeställare om vad för motiv barnet helst vill ha! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Plånbok med favoritmotivet

Att ha en plånbok eller portmonnä med ens favoritmotiv som Stålmannen eller Angry Bird kan göra att man tar mer ansvar för sina mynt, sedlar och viktiga papper och med det känner större ansvar. Så visst, ens plånbok är bra för att vi ska hålla reda på våra saker, men även för att vi ska kunna känna större ansvar — och det vill även barn göra!