Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig plånbok för barn online!

Toy Story Barn- plånbok
129 kr

Toy Story Barn- plånbok

Handla billig barnplånbok online! Att ha koll är att ha allt på ett och samma ställe. När man är ung och busig är det dessutom ännu viktigare att ha koll på sina ägodelar, och en plånbok håller verkligen det viktiga på plats. Här på Fyndiq har vi samlat billiga plånböcker för barn på ett och samma ställe så att det ska vara enkelt att välja och vraka. Du finner allt från Disney plånböcker och vackra myntplånböcker till smart plånbok med kedja för de allra vildaste, så man verkligen inte kan tappa bort det viktiga innehållet! Då frakten blir densamma oavsett hur många produkter du handlar kan det vara kul att även köpa en plånbok till och ge bort!

Tips för ett lyckat köp! När det kommer till barnplånböcker är inte det viktigaste hur många sedlar som en kan få ner utan vilket motiv som pryder framsidan, så ta dig en tankeställare om vad för motiv barnet helst vill ha! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Plånbok med favoritmotivet! Att ha en plånbok eller portmonnä med ens favoritmotiv som Stålmannen eller Angry Bird kan göra att man tar mer ansvar för sina mynt, sedlar och viktiga papper och med det känner större ansvar. Så visst, ens plånbok är bra för att vi ska hålla reda på våra saker, men även för att vi ska kunna känna större ansvar — och det vill även barn göra!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.