Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga barnslipsar online!

Köp barnslips online hos Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga slipsar för barn här online hos oss att välja och vraka bland. Kanske behöver ditt barn en snygg färgglad sidenslips att ha på skolans disco eller en slips med roligt mönster att ha på julmiddagen hos mormor? Oavsett vilket tillfälle slipsen än ska användas hittar du på denna sida en barnslips som passar perfekt till både ditt barn och tillställningen ni ska på — välkommen att fynda ditt barns billiga slips redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Hittar du inte en barnslips som faller dig i smaken? Kika in imorgon igen, vi fyller på vårt sortiment ofta — så det du inte hittar idag kan finnas redan imorgon! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt barnslips för rätt tillfälle! Att det finns flera tillfällen och tillställningar där en slips passar in, råder det ingen tvekan om — och här hos oss på Fyndiq finns en barnslips för alla tillfällen! Kanske är en smal svart slips helt rätt eller en bred rosa? Här finns allt från barnslipsar du knyter själv till barnslipsar med färdiga knutar som bara är att sätta om kragen — och dessutom hittar du slipsar i alla regnbågens färger, så det är lätt att fastna för flera favoriter. Tur är det då att våra barnslipsar både är billiga och snygga, vilket gör att du nog kan köpa alla barnslipsar du och ditt barn tycker bäst om!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.